I den spännande fristående uppföljaren till ”Sthlm Rekviem” återförenas Fredrika Bergman och Alex Recht. Tillsammans kämpar de mot klockan för att rädda Alexs son Erik och alla passagerare ombord på ett kapad flygplan. ”Kapningen”, en svensk thrillerserie från 2023, är nu tillgänglig för streaming på TV4 Play.

Ett flygplan på väg från Stockholm till San Francisco hamnar i fara när kapare hotar att spränga det om inte deras krav uppfylls. Ett skrämmande meddelande i cockpit avslöjar kaparnas plan. I detta desperata läge återförenas Fredrika Bergman från Justitiedepartementet med Alex Recht, den legendariske kommissarien. Tillsammans med SÄPO-agenten Eden Lundell kämpar de för att rädda Erik och de andra passagerarna.

Med sin erfarenhet och skicklighet arbetar Fredrika och Alex obevekligt för att avvärja krisen. Varje sekund räknas när de navigerar genom en labyrint av faror och okända hot. ”Kapningen” är en berättelse om mod, samarbete och den outtröttliga kampen för att rädda oskyldiga liv.

Miss inte ”Kapningen”, där varje vändning är oförutsägbar och varje beslut kan vara skillnaden mellan liv och död. Följ med på en adrenalinfylld resa som håller dig på kanten av din plats från start till slut.