FRÅGOR & KONTAKT

Om Oss – Välkommen till tvlive.nu Projektet tvlive.nu syftar till att organisera och tillgängliggöra ett brett utbud av svenskt TV-innehåll som är gratis att streama online. Vi ger dig friheten att välja ditt eget TV-schema, utan att vara bunden av traditionella TV-tablåer. På tvlive.nu är det du som bestämmer vad och när du vill titta.

Vanliga Frågor:

Observera att vi på tvlive.nu inte hanterar tekniska problem, avslut av abonnemang eller specifika programfrågor. Dessa frågor bör riktas direkt till de respektive TV-kanalerna. Vi på tvlive.nu erbjuder inget eget programmaterial utan fungerar som en guide och länkar dig vidare till rätt plats för ditt valda innehåll.

Vi välkomnar alla dina frågor och funderingar med öppna armar. Vårt team är dedikerat till att ge dig snabba och hjälpsamma svar.

Våra kontorstider är vardagar från kl 10.00 till 16.00. Under dessa timmar strävar vi efter att ge dig en så snabb återkoppling som möjligt.

Suscepit AB

Lördagsvägen 11

451 63 Uddevalla

Org.nr: 559135-8428

Mail info @ suscepit.se

Med vänliga hälsningar, Redaktionen på tvlive.nu

VANLIGA FRÅGOR

Kostar tjänsten något? Nej, du kan se alla gratisprogram utan kostnad.

Måste jag registrera mig? Ingen registrering krävs för att använda tvlive.nu. Dock kan vissa kanaler vi länkar till begära registrering och inloggning för att använda deras tjänster.

Jag vill säga upp mitt playabonnemang. Hur gör jag? TVLIVE.nu är fristående från TV-kanalerna och hanterar inga abonnemang. För avslut av abonnemang, kontakta den playtjänst du har anslutit dig till. Du hittar kontaktinformation till respektive kanal på vår sida.

Det program jag vill se har utgått. Kan ni visa det igen? Som en guide tillgängliggör vi inte egna program eller produktioner. För sådana förfrågningar, vänligen kontakta den relevanta kanalen direkt. Kontaktinformation till kanalerna finns listade hos oss.

Uppspelningen av programmet fungerar inte. Vid tekniska problem, besök kanalernas kundsupport via länkarna vi tillhandahåller.

Kan jag se programmen från utlandet? Det beror på rättigheterna för varje enskilt program. SVT Play och TV4 Play erbjuder viss utlandsfiltrering. För tjänster som Pluto TV | Viafree, discovery+ och UR Play, finns för närvarande ingen markerad information om tillgänglighet i utlandet.