2023 | 6 Avsnitt

Upptäck ”Annika – Mord Till Havss”: Spänning i Skottlands Vatten

”Annika – Mord Till Havss” är en brittisk kriminalserie från 2023. Den tar tittarna på en unik resa längs Skottlands kust. Huvudpersonen är Annika Strandhed, spelad av Nicola Walker. Hon leder en enhet som löser mord i vattnet runt Skottland.

Serien kännetecknas av sin särpräglade berättarstil. Annika bryter den fjärde väggen genom att direkt tala till tittarna. Detta skapar en unik tittarupplevelse.

Varje episod presenterar nya fall. Teamet tar sig an komplexa brott som reflekterar Skottlands mystiska vatten. Denna struktur bjuder på ständig spänning. Den ger tittarna en känsla av att vara en del av utredningen.

Till seriens stjärnor hör Jamie Sives, Katie Leung och Silvie Furneaux. Deras insatser bidrar till berättelsens djup. Nick Walker, seriens skapare, tillsammans med Lucia Haynes och Frances Poet, har skapat en minnesvärd serie. Philip John står för regin.

”Annika – Mord Till Havss” finns på SVT Play. Den kombinerar spänning med djupa karaktärsporträtt. Serien utnyttjar Skottlands landskap fullt ut. Missa inte chansen att följa med på denna spännande resa.