I ”Wikegård vs.” möter Niklas Wikegård Sveriges mest framstående hockeyprofiler. Denna intervjuserie, tillgänglig på TV4 Play, tar dig med på en personlig resa in i hjärtat av svensk hockey.

Med sin djupa passion för spelet och en unik förmåga att engagera, besöker Wikegård Sveriges hockeyelit. Från stjärnor på isen till inflytelserika bakom kulisserna, ingen är för stor för Wikegårds nyfikna ögon. Varje möte är ett djupdyk i personens liv, karriär och syn på spelet.

Wikegård är känd för sin värme och sitt engagerade sätt att intervjua. Han ställer de frågor som andra inte vågar, vilket leder till öppna och ärliga samtal. Från triumfer till motgångar, från personliga till professionella utmaningar, avslöjas historierna som formar de största profilerna inom svensk hockey.

”Wikegård vs.” är mer än bara en intervju; det är en upplevelse, en inblick och en upptäcktsfärd i hjärtat av svensk hockey. Följ med på resan och upptäck sidor av spelet och dess profiler som du aldrig sett tidigare. Missa inte denna unika serie där hockey möter hjärta, endast på TV4 Play.