”Fråga Doktorn” – Ett Hälsomagasin på SVT Play


”Fråga doktorn” är ett uppskattat hälsomagasin på SVT Play där doktor Karin Granberg svarar på tittarnas frågor om hälsa. Programmet, som leds av Sofia Rågenklint, erbjuder informativa och insiktsfulla diskussioner om en mängd olika hälsoämnen.

Om ”Fråga Doktorn”


I varje avsnitt av ”Fråga doktorn” tar doktor Karin Granberg upp aktuella och relevanta hälsorelaterade ämnen. Tittarna får möjlighet att skicka in sina egna frågor, vilka besvaras med professionell expertis. Med en kombination av medicinsk kunskap och lättillgänglig information gör programmet hälsa och välbefinnande begripligt för alla.

Sofia Rågenklint, programledaren, bidrar med sitt engagemang och sin förmåga att göra komplexa ämnen förståeliga och intressanta. ”Fråga doktorn” är inte bara ett utbildande program, utan också en plattform för att diskutera viktiga hälsofrågor som berör många.

För den som är intresserad av att lära sig mer om hälsa, få svar på sina frågor eller bara hålla sig uppdaterad om de senaste rönen inom medicin och hälsa, är ”Fråga doktorn” ett utmärkt val. Programmet finns tillgängligt på SVT Play, där tittarna kan ta del av det när det passar dem.