2024 | 6 Avsnitt

Om ”Jag och Min Far


I denna unika serie ger sig musikern Magnus Uggla och hans dotter Agnes ut på en äventyrlig resa. Det är inte bara en resa för att utforska världen utan också en resa för att fördjupa deras förståelse för varandra och deras relation. Med Magnus född på 1950-talet och Agnes på 1990-talet, representerar de två generationer som ofta anses vara avlägsna från varandra.

Genom serien utforskar de om det verkligen stämmer att ”allting var bättre förr”, eller om vissa förändringar faktiskt har varit till det bättre. De tar sig an en rad ämnen som sträcker sig från kärnfamiljens dynamik till andlighet, åldrande, skönhet, emigration, dejting och populärkultur. Deras samtal och upplevelser ger en unik inblick i hur olika generationer ser på livet och samhället.

”Jag och Min Far” är en serie som bjuder på både tankeväckande diskussioner och hjärtliga stunder. Det är en uppriktig och ärlig skildring av en far och dotters relation, och hur de lär sig av varandra genom sina olikheter. Missa inte denna underhållande och insiktsfulla serie på SVT Play. Foto: Dan Nordgren/ SVT