Streama ”Foyles War” på TV8 | Viafree
Titta på ”Foyles War”, en brittisk kriminalserie, tillgänglig på TV8 och Viafree.

Om ”Foyles War”
I skuggan av andra världskriget, när brottslighet blomstrar i det kaotiska samhällsklimatet, står polisintendent Christopher Foyle i centrum för att upprätthålla lagen i Hastings. Trots krigets tumult, har brottslingar i Hastings liten framgång, tack vare Foyles outtröttliga insatser.

Hemmafrontens Osynliga Krig

Medan Foyles son Andrew tjänstgör som stridspilot i RAF och bekämpar fienden, kämpar Foyle mot svarta marknaden, mord och annan brottslighet på hemmaplan. Han är en man med stark integritet, som ständigt strävar efter rättvisa. Foyle gör ofta rätt även när han begår misstag och är konsekvent underskattad av sina fiender.

Ett Team Dedikerat till Rättvisa

Tillsammans med sin lojala sergeant och chaufför leder Foyle en ständig kamp mot brott. Deras arbete är lika viktigt som kriget som rasar i Europa, och de utgör en avgörande kraft för ordning och rättvisa.

”Foyles War” är mer än bara en kriminalserie. Det är en berättelse om moral, rättvisa och det osynliga kriget som utkämpas bortom frontlinjerna. För fans av historiska dramer och kriminalserier erbjuder ”Foyles War” en unik blandning av spänning och historisk inblick. Streama serien på TV8 eller Viafree för en gripande titt på andra världskrigets mindre kända aspekter.