Streama ”Antiques Road Trip” på TV8 | Viafree
Kolla in ”Antiques Road Trip”, en brittisk livsstilsserie, nu på TV8 och Viafree.

Om ”Antiques Road Trip”
Denna serie tar med tittarna på en spännande resa längs Storbritanniens vägar. Några av landets främsta antikexperter sätter sig bakom ratten på klassiska bilar för att jaga unika fynd och göra affärer.

En Tävling med Antikviteter

Deltagarna i ”Antiques Road Trip” tävlar mot varandra för att se vem som kan tjäna mest pengar på att köpa och sälja antikviteter. Varje expert börjar äventyret med en budget på 200 pund och målet är att öka denna summa genom smarta och lönsamma köp och försäljningar.

Resor, Expertis och Kamratskap

De tävlande reser inte bara individuellt utan även i par, vilket skapar en intressant dynamik av expertis, egon och rykten. Deras samspel och de beslut de tar under resans gång är centrala delar av serien.

En Spännande Avslutning

”Antiques Road Trip” kulminerar i en auktionsfinal där deltagarna får se resultatet av sina ansträngningar. Denna spännande avslutning är en höjdpunkt där alla tidigare affärer och beslut värderas.

För antikintresserade och de som gillar tävlingar och brittiska roadtrips är ”Antiques Road Trip” en underhållande serie. Streama den på TV8 eller Viafree för en härlig mix av kultur, historia och spänning.