2021

Hemmaträning med SVT: Upplev Gympa med Sofia

SVT bjuder in till effektiv hemmaträning genom ”Hemmagympa med Sofia”, tillgänglig på SVT Play. Gör dig redo att svettas och stärka din kropp med Go’kvälls egna träningsexpert, Sofia Åhman. Hon delar med sig av inspirerande träningspass som enkelt kan utföras hemma, perfekt för dig som söker flexibilitet i din träning.

Daglig Dosis av Träning

Varje vardag erbjuder Sofia Åhman ett nytt gympapass, designat för att passa alla oavsett träningsnivå. Det är din chans att integrera regelbunden fysisk aktivitet i din vardag utan att behöva lämna hemmet. Från stärkande övningar till hjärtliga konditionspass, Sofia ser till att varje session är både utmanande och rolig.

Sommarträning med Sofia

Missade du inte ”Sommargympa med Sofia”? Inga problem, alla pass är tillgängliga på SVT Play. Perfekt för att hålla igång under sommarmånaderna, dessa pass är skräddarsydda för att boosta din energi och bidra till en aktiv livsstil även under semestern.

Följ Med och Träna Hemifrån

SVT:s hemmagympapass med Sofia Åhman är det idealiska sättet att hålla sig i form på ett bekvämt och tillgängligt sätt. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren träningsentusiast, erbjuder Sofia pass som utmanar och motiverar. Sätt på SVT Play och låt din vardagsrumsmatta bli din nya träningsarena!