Streama ”Doc Martin” på TV8 | Viafree
Se ”Doc Martin”, en brittisk dramakomediserie, nu på TV8 och Viafree.

Om ”Doc Martin”
Denna serie berättar historien om doktor Martin Ellingham, en framstående kirurg som överger sin karriär i London på grund av blodfobi. Han flyttar till en pittoresk kuststad i Cornwall och börjar arbeta som husläkare.

En Doktor med Ett Annorlunda Förhållningssätt

Martin Ellingham saknar social kompetens och hans direkt sätt att säga vad han tänker orsakar ofta komiska missförstånd. Dessutom uppfattar byborna honom som en snobb, vilket leder till att han ofta blir föremål för skratt.

Från Stad till Landsbygd: En Nytt Liv

I Cornwall möter doktor Ellingham en rad utmaningar. Trots sin okonventionella stil, börjar han så småningom vinna bybornas förtroende och respekt. Serien blandar drama med humor och skildrar på ett varmt sätt doktor Ellinghams anpassning till livet i den lilla byn.

Baserad på berättelserna om doktor Martin Bamfords äventyr, är ”Doc Martin” en serie som erbjuder både skratt och eftertanke. Serien är perfekt för de som söker en charmig och hjärtlig berättelse. Streama ”Doc Martin” på TV8 eller Viafree för en underhållande upplevelse med brittisk dramakomedi.

Läs mer om Doc Martin på themoviedb.org