Vinterstudion är det ultimata studioprogrammet för alla vintersportentusiaster, som erbjuder live streaming av vinterns hetaste tävlingar direkt på SVT Play. Här kan du följa med i den spännande världscupen i längdåkning och slalom, streamad på TV6.

Med Vinterstudion är du alltid först med det senaste inom vintersport. Programmet bjuder inte bara på livesändningar utan också på sammanfattningar och djupgående analyser av de olika tävlingarna. André Pops och Yvette Hermundstad leder programmet och guidar dig genom helgens alla direktsändningar. Tillsammans med SVT:s expertkommentatorer och inbjudna gäster får du en komplett och omfattande täckning av evenemangen.

Strömma Världscupen i Längdåkning och Slalom på TV6:

  • Världscupen i Längdåkning: Följ med i varje intensivt ögonblick när världens bästa längdåkare tävlar om toppositionerna. Streama tävlingarna här.
  • Världscupen i Slalom: Upplev spänningen i varje sväng och varje utförsbacke. Håll dig uppdaterad med alla slalomtävlingar genom att streama här.

Vinterstudion är din portal till en värld av snö och is, där passionen för vintersport kommer till liv. Vare sig du är en hängiven längdåkningfantast, en slalomälskare eller bara generellt intresserad av vintersport, är Vinterstudion programmet för dig. Sätt dig bekvämt, slå på SVT Play, och låt André, Yvette och teamet ta med dig på en resa genom vinterns mest spännande sportevenemang.