”Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway” är en brittisk kriminalkomediserie som nu finns tillgänglig på Sjuan och TV4 Play. Serien tar oss med till den pittoreska staden Stratford-upon-Avon, där detektivduon Shakespeare och Hathaway löser kluriga brott med lika delar intelligens och humor.

I huvudrollerna ser vi Jo Joyner och Mark Benton som bildar det osannolika men mycket effektiva detektivparet. De kompletterar varandra perfekt, med Shakespeares skarpsinne och Hathaways jordnära charm. Tillsammans tar de sig an varje nytt fall med en blandning av traditionella detektivmetoder och oortodoxa tillvägagångssätt.

Patrick Walshe McBride och Amber Aga bidrar också till den dynamiska ensemble, vilket ger serien extra djup och färg. Karaktärerna de gestaltar är inte bara viktiga för att driva handlingen framåt, utan tillför också en egen unik charm och humor till serien.

”Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway” är mer än bara en kriminalserie; den är en fest för fans av brittisk humor och kriminaldrama. Serien balanserar skickligt mellan spänning och komik, vilket gör den till en njutbar upplevelse för en bred publik. Ta del av denna underhållande detektivserie och följ med på brottsbekämpande äventyr i Shakespeare och Hathaways sällskap på Sjuan och TV4 Play.