2024

Guldbaggen 2024: En Natt av Film, Musik och Humor

En hyllning till svensk filmkonst

I sitt 59:e år firar Guldbaggen galant Sveriges filmarbetare och deras prestationer under det föregående året. Direktsändningen av galan samlar de mest framstående talangerna från svensk filmindustri för att fira kreativitet och framgång.

Guldbaggen 2024 på SVT Play

SVT Play ger filmälskare överallt chansen att njuta av galan live. Tittarna kan förvänta sig en spännande och glamorös kväll med prisutdelningar som hyllar årets bästa filmer, skådespelare, regissörer och andra filmindustrins stjärnor.

En kväll av underhållning

Galan 2024 lovar inte bara prisutdelningar; den bjuder även på humor och livemusik. Dessa inslag skapar en festlig stämning och ger extra glans till evenemanget.

Shima Niavarani som värd

Med Shima Niavarani som värd, kommer galan att bli ännu mer engagerande. Hennes charm och karisma förstärker upplevelsen både för de som är på plats och för tittarna hemma.

Sammanfattningsvis utlovar Guldbaggen 2024 att bli en oförglömlig kväll som firar det bästa inom svensk film. Med en perfekt blandning av högtid, underhållning och stjärnglans, ser vi fram emot en minnesvärd firande av svensk filmkonst. Foto: SVT