Streama ”Frusna vägar” på TV3 | Viafree
Se ”Frusna vägar”, en svensk realityserie från 2023, nu tillgänglig på TV3 och Viafree.

Om ”Frusna vägar”
I denna serie får tittarna följa med de tappra bilbärgarna som arbetar på vägarna i Jämtland, Umeå och Örnsköldsvik. De tar sig an den svåra uppgiften att hålla vägarna farbara, även under de tuffaste vinterförhållandena.

Norrländsk Vinter på Nära Håll

”Frusna vägar” visar hur dessa hjältar kämpar mot Kung Bores hårda motstånd. När snörök sveper in över landskapet och vägar blir glashala, är det dessa bilbärgare som rycker ut för att rädda situationen.

En Berättelse om Mod och Uthållighet

Serien skildrar de dagliga utmaningarna som bilbärgarna står inför: drivsnön som bildar vallar, de iskalla temperaturerna och den konstanta risken på vägarna. Deras arbete är inte bara viktigt för trafiksäkerheten, utan också ett tecken på norrländsk uthållighet och mod.

”Frusna vägar” är en gripande och realistisk titt på de människor som håller våra vägar säkra under vinterns mest utmanande förhållanden. För alla som är intresserade av livet i norra Sverige och de utmaningar som vinterförhållanden medför, är detta en serie som inte får missas. Streama ”Frusna vägar” på TV3 eller Viafree för en fascinerande inblick i bilbärgarnas värld.


STREAMA UTAN REKLAM