Vägens hjältar tar dig med på en resa genom Stockholmstrafiken, en av Europas mest kaotiska trafikmiljöer, i en ny svensk realityserie från 2023 på Kanal 5 och discovery+. Varje dag inträffar nästan 300 olyckor och närmare 1 miljon fordon trängs på Stockholms gator. Bakom varje olycka står människor som drabbas och hjältar som röjer upp och återställer ordningen.

Dessa hjältar kämpar dagligen mot tiden i denna intensiva trafikmiljö. Och möter nya utmaningar, räddar liv och håller staden i rörelse. Stockholm lider av den absolut värsta trafiken i Sverige och bland de mest besvärliga i Europa. I rusningstid kan en resa ta upp till 60% längre tid än vanligt, och de trafikstörande incidenterna har ökat stadigt med nästan 12% per år under de senaste fem åren.

Så de kämpar sig genom det dagliga kaoset, räddar de drabbade och kämpar för en säkrare stad. Serien ’Vägens hjältar’ hyllar dessa modiga individer och ger tittarna en inblick i deras dagliga kamp.

Så titta på ’Vägens hjältar’ på Kanal 5 eller discovery+ och upplev de oförglömliga berättelserna från Stockholmstrafikens frontlinjer. Det är en resa du inte vill missa.”