2024 | 10 Avsnitt

Krigets Utbrott och Livets Omvälvning

I februari 2022 drabbas Ukraina av krigets brutala verklighet. Mitt i denna kaotiska tid följer vi Lydia, en terapeut vars personliga kris djupnar i takt med landets. Hennes vardag tar en oväntad vändning när hon beslutar sig för att hjälpa en ung kvinna i nöd.

En Ny Väg Framåt

Denna handling markerar början på en omvälvande förändring i Lydias liv. Genom att ge skjuts åt människor på flykt finner hon en ny mening med sitt liv – att vara en ljusstråle i mörkret för de som mest behöver det. Denna upptäckt blir en katalysator för personlig tillväxt och en djupare förståelse för mänsklighetens kraft.

Vävda Öden

”Ukrainska Hjärtan” målar upp en rik berättelse där de personer Lydia möter under sin resa, med sina egna tragedier och hopp, flätas samman med hennes egen historia. Detta skapar en fängslande berättelse som utforskar hur kriget påverkar individer på ett djupt personligt plan.

En Stjärnspäckad Ensemble

Med en rollista som inkluderar talanger som Anastasia Karpenko och Igor Koltovky. Och samt internationella skådespelare som Kateryna Hryhorenko och Nadiya Levchenko. levererar ”Ukrainska Hjärtan” starka och minnesvärda framträdanden. Varje skådespelare bidrar med en unik djup och nyans till sina karaktärer, vilket förstärker seriens emotionella kraft.

Ett Budskap om Hopp och Solidaritet

Genom sina intrikata berättelser och komplexa karaktärer, påminner ”Ukrainska Hjärtan” oss om den obrytbara mänskliga andan. Och serien belyser vikten av medmänsklighet och solidaritet i de mest prövande tider, och ger ett ansikte åt de outtalade hjältarna i krigets skugga.

”Ukrainska Hjärtan” är mer än bara en dramaserie; det är ett viktigt vittnesbörd om krigets realiteter och de ljusglimtar av hopp som fortfarande kan finnas. Streama serien på SVT Play för att uppleva denna djupt berörande skildring av krig, kärlek och överlevnad.