”Torpederna” är en svensk dramakomediserie som finns tillgänglig på TV4 Play. Serien utforskar livet av Sonny, en femtioårig man som nyligen blivit frigiven från Kumla-fängelset efter att ha avtjänat sex år för bankrån. Under sin tid i fängelse inleder han ett hemligt förhållande med Camilla, sin kontaktperson. Efter frigivningen drömmer Sonny om att starta ett nytt liv och förverkliga medelklassdrömmen tillsammans med Camilla, vilket leder till att de köper ett hus tillsammans. Torkel Petersson, Liv Mjönes och Leo Razzak spelar huvudrollerna i denna berättelse om strävan efter ett nytt början.

Sonny och Camillas nya start

Sonny, som är fast besluten att lämna sitt kriminella förflutna bakom sig, ser fram emot att bygga ett vanligt liv med Camilla. Deras beslut att köpa ett hus markerar början på deras gemensamma strävan efter stabilitet och normalitet.

Ett starkt rollbesättning

Med Torkel Petersson i rollen som Sonny, Liv Mjönes som Camilla och Leo Razzak i en stödjande roll, bjuder ”Torpederna” på en blandning av drama och komedi. Deras framträdanden ger djup och nyans till seriens karaktärer och den komplexa resan de genomgår.

Denna bearbetade text använder aktiva verbformer, håller meningslängden kortare och inför övergångsord för att stärka sammanhanget och läsbarheten. Foto: Eric Josjö/TV4