2023 | 3 Avsnitt

Streama ”Sri Lanka med Alexander Armstrong” på Kunskapskanalen | UR Play
Kolla in ”Sri Lanka med Alexander Armstrong”, en brittisk dokumentärserie från 2023. Den finns nu på Kunskapskanalen och UR Play.

Om ”Sri Lanka med Alexander Armstrong”
Efter sina upptäcktsresor i Sydkorea, tar sig komikern och programledaren Alexander Armstrong an ett nytt äventyr. Denna gång beger han sig till Sri Lanka, den exotiska ön i Indiska oceanen.

Ett Äventyr bland Sri Lankas Underverk

Alexander Armstrongs resa i Sri Lanka är full av fascinerande möten och upplevelser. Han stöter på ormjägare, klippdykare och till och med en vördad guru. Dessa unika möten ger en djupare förståelse för landets rika kultur och traditioner.

En Inblick i Landets Utmaningar

Serien belyser även Sri Lankas tuffa historia, inklusive inbördeskrig, naturkatastrofer och politiska kriser. Dessa faktorer har haft stor inverkan på landets befolkning och dess utveckling.

”Alexander Armstrong in Sri Lanka” tar tittarna med på en spännande och upplysande resa. Serien ger en inblick i det vackra landskapet, den kulturella mångfalden och de komplexa utmaningarna som formar denna fascinerande ö. Missa inte denna insiktsfulla dokumentärserie på Kunskapskanalen och UR Play.

Foto: Burning Bright Productions/ Kunskapskanalen