2022| 55Min

Streama ”Mormors porrimperium” på Kunskapskanalen | UR Play
Titta på dokumentären ”Mormors porrimperium” från 2022, tillgänglig för streaming på Kunskapskanalen och UR Play.

Om ”Mormors porrimperium”


Denna dokumentär berättar den otroliga historien om Chelly Wilson, en kvinna full av motsättningar och överraskningar. Chelly Wilson var en judinna som firade kristen jul, en lesbisk kvinna som gifte sig med män och blev mor till tre barn, och en feminist som etablerade ett framgångsrikt porrimperium.

En Berättelse om Enastående Mod och Självständighet

”Mormors porrimperium” är en berättelse om en kvinna som trotsade samhällets normer och förväntningar. Dokumentären utforskar Chelly Wilsons komplexa liv och de val hon gjorde, vilka utmanade både kulturella och sexuella gränser.

Ett Liv Fullt av Kontraster

Från hennes religiösa bakgrund till hennes karriär inom vuxenindustrin, skildrar dokumentären Chelly Wilsons fascinerande livsresa. Det är en resa fylld med paradoxer och en stark vilja att leva på egna villkor.

Denna dokumentär är inte bara en skildring av Chelly Wilsons liv, utan även en berättelse om mod, självständighet och en individs kamp för att vara sann mot sig själv. ”Mormors porrimperium” är en gripande och tankeväckande dokumentär som nu finns tillgänglig på Kunskapskanalen och UR Play. Foto: Exile Films-Storyline Entertainment/UR