2022 | 8 Avsnitt

Från Polis till Kabarésångare: Jack Graylings Nya Liv

I ”Mord ombord”, en spännande brittisk serie från 2022. Vi följer vi den tidigare polisdetektiven Jack Grayling som bytt bana för att jaga sin dröm om att bli kabarésångare på ett lyxigt kryssningsfartyg. Men när fartyget blir skådeplatsen för en rad mystiska mord. Finner sig Jack oväntat tillbaka i utredningens värld.

Ett Team mot Mörkret

Jack får sällskap av Kate Woods. Och fartygets förste officer med ett skarpt sinne för detaljer och ambitioner större än havet de seglar på. Och Jamil, en servitör vars glädje och lokalkännedom blir ovärderlig. Tillsammans utgör de en osannolik trio med en gemensam målsättning: att lösa mysteriet med morden som hotar både passagerare och besättnings säkerhet.

Mystik och Musik på Öppna Vattnet

”Mord ombord” erbjuder en unik blandning av spänning och underhållning. Där Jacks strävan efter en karriär inom musik kolliderar med hans detektivarv. Hans dubbla talanger – är såväl på scenen som i utredningsarbetet – sätts på prov i denna serie som väver samman mordgåtor med musik och drama på de internationella vattnen.

Tillgänglig för streaming på Sjuan play och TV4 Play. Och denna serie tar tittarna på en färd genom intriger och melodi, där varje avsnitt är en ny föreställning av mysterier och musik. Jack Grayling och hans team visar att även i den mest oväntade miljön kan hjältar och sanningar finnas.