2023

Utforskandet av Det Enkla Livet

Ben Fogles Äventyr Bortom Civilisationen

I dokumentärserien ”Ett enklare liv”, som började sändas 2013 och är tillgänglig på SVT Play. Tar äventyraren Ben Fogle oss med på en resa till några av planetens mest isolerade hörn. Serien utforskar livet för de individer som har valt att stiga åt sidan från den hektiska och teknikdrivna vardagen för en tillvaro som är närmare naturen och enklare i sitt utförande.

Mötet med De Modiga Själarna

Varje episod introducerar oss till personer som har gjort radikala livsval. Fogle delar med sig av deras berättelser, från drivkrafterna bakom deras beslut att lämna allt bakom sig till de dagliga utmaningarna och belöningarna med att leva långt från den moderna civilisationens bekvämligheter.

En Resa Mot Det Grundläggande

”Ett enklare liv” är mer än bara en serie om att flytta till avlägsna platser. Det är en djupdykning i vad det innebär att leva ett liv som är troget sig självt, i harmoni med omgivningen och ofta, i ett med naturen. Serien erbjuder inte bara vackra landskap och fascinerande livsstilar utan också en reflektion över vad som verkligen är viktigt i livet. Foto: SVT

Mer information om Ett enklare liv på themoviedb.org