2023 | 6 Avsnitt

Streama ”Bara sex” på SVT Play


Titta på den svenska dramaserien ”Bara sex” från 2023, nu tillgänglig för streaming på SVT Play.

Om ”Bara sex”


”Bara sex” är en fyrdelad miniserie som utforskar ungdomars upplevelser av sex och kärlek för första gången. Huvudpersonen är 16-åriga Miriam, som bestämt sig för att förlora sin oskuld. Hon ser sommarlägret som den perfekta platsen för detta, helst med någon hon inte behöver inleda en kärleksrelation med. Men saker och ting utvecklar sig inte alltid som man tänkt sig.

En Uppriktig Skildring av Ungdomslivet

”Bara sex” ger en ärlig och insiktsfull inblick i de komplexa och ofta kluriga situationer som unga människor kan uppleva i samband med sina första sexuella erfarenheter.

I Huvudrollerna

Serien har en talangfull ung ensemble, inklusive Mollie Lindblom-Levy, Leo Harju, Simon Abramsson, Alexander Klum och Fideli Hohenthal. Deras prestationer bidrar till seriens realistiska och relaterbara berättelse.

”Bara sex” är en serie som inte drar sig för att utforska känsliga ämnen med ett uppriktigt och ungdomligt perspektiv. Den erbjuder en unik titt in i ungdomars tankar och känslor kring sex och relationer. Missa inte denna tankeväckande och relevanta svenska dramaserie på SVT Play. Foto: SVT